7 simpele iPhoto-hacks die je nog niet kent

Voor de beste selfies ooit.

7 simpele iPhoto-hacks die je nog niet kent

Voor de beste selfies ooit.

1/ BrightnessWanneer je op je foto klikt om scherp te stellen, plopt er een zonnetje op. Geen hond die weet wat dit betekent. Tot nu. Je kunt dit zonnetje namelijk naar onder of boven bewegen om de helderheid bij te stellen. Nooit meer te donkere of overbelichte foto’s, hoera!

2/ De volume-knopJe kunt het +-volumeknopje van je oordopjes gebruiken om een foto te maken. Kun je je camera nog verder weg houden voor een goeie selfie. En o ja, voor de echte iPhoto-groentjes: de volumeknop op je telefoon kun je ook gebruiken om een foto te maken.

3/ TimerGebruik de timer zodat je niet hoeft de klikken. Dan kun je je helemaal focussen op het perfecte shot (en heb je minder kans dat je telefoon uit je hand dondert).

4/ De burst-modusDie kende je nog niet, hè? Als je een serie foto’s achter elkaar wilt maken (ideaal voor als je in een zweefmolen zit of achterop de scooter), gebruik dan de burst mode. Daarmee maak je automatisch en vliegensvlug een hele reeks. Hoe? Houd de fotoknop ingedrukt.

5/ HDRGoede kans dat je de HDR-modus nog nooit hebt aangeklikt. Hij bevindt zich bovenin je scherm en zorgt voor de ideale belichting en scherpte.

6/ iPhoto-bewerkerEr zijn genoeg fancy apps om je foto’s mee te bewerken en te voorzien van een flatterend filtertje. Maar wist je dat je ook via iPhoto kan bewerken? Zo is er een toverstaf (!) en zijn er tig filters. Selecteer een foto in je iPhoto-bibliotheek en klik vervolgens op 'wijzig'. Voilà!

7/ Zoom maximaal uitProbeer altijd maximaal uitgezoomd te fotograferen. Hoe meer je inzoomt, hoe meer ruis. En dat wil je niet.

Deze app moet élke vrouw hebben >