WIN! 25 x VIP-tickets voor het private shopping event van Ralph Lauren + € 250 shoptegoed!

Op 30 juli opent de Ralph Lauren-outlet in Batavia Stad. Om de nieuwe winkel te vieren organiseert het merk een shopping event en jíj kunt tickets win

Lees ook

DIT MODEFEESTJE MAG JE NÍET MISSEN.

Op 30 juli opent de nieuwe Ralph Lauren-outlet in shopwalhalla Batavia Stad Fashion Outlet. Om de kakelverse winkel te vieren organiseert het merk een private shopping event en jíj kunt VIP-tickets winnen.

Op de exclusieve opening word je helemaal in de watten gelegd. Zo zie je als eerste de nieuwe winkel, verzorgt een DJ fijne muziek, is er een photo wall waar je samen met modellen op de foto kunt, zijn er hapjes en champagne én krijg je aan het eind van de avond een prachtige goodie mee naar huis. Daarnaast kan je natuurlijk als eerste alle items shoppen. Ook fijn: alleen deze avond krijg je bovenop de korting van de outlet 20 procent éxtra korting op al je aankopen. Shoppen maar!

Onder de 25 lucky winnaars (die overigens allemaal een +1 mee mogen nemen) verloten wij ook nog eens twee keer 250 euro shoptegoed, dat je die avond lekker mag spenderen in de sprankelnieuwe outlet.

Locatie: Batavia Stad, Bataviaplein 267, Lelystad
Tijdstip: donderdagavond 30 juli (18.00 – 20.30)

Winnen?
Wil jij samen met een vriend of vriendin aanwezig zijn bij het private shopping event van Ralph Lauren én kans maken op 250 euro shoptegoed? Vul dan als de wiedeweerga het winformulier in.

De winnaars krijgen 22 juli bericht via e-mail.

Laatste nieuws

Zie ook