Zo word je last-minute bikiniproof

Massaal duiken we morgen het strand op. De zon komt nogal als een verassing. Help! Die bikini moet ineens aan. Met deze tips word je snel bikiniproof.

Lees ook

Strand-alarm!

We duiken morgen massaal het strand op. De zon komt nogal als een verassing. Help! Die bikini moet ineens aan. Met deze tips word je vandaag nog bikiniproof.

Stap 1 Scrub
Zoals we weten, verwijdert scrubben dode huidcellen, maakt het de huid egaal en zorgt het voor een goede basis voor zowel een fake tan als voor de real deal.

Stap 2 Spraytan
Op naar de spraytansalon voor een fake tan. Niet alleen lijkt je lichaam strakker als het getint is: blauwe plekjes op je benen, scheerwondjes en andere oneffenheden zijn mooi niet meer te zien. Een egale huid oogt jonger en gezonder bovendien.

Stap 3 Eet dit in de avond
Deze dingen kun je gerust eten ’s avonds, zodat je je niet opgeblazen voelt de volgende dag:
* Amandelen
* Asperges
* Griekse yoghurt zonder vet
* Pepermunt- of gemberthee
* Bosbessen, aardbeien of grapefruit

Eet deze 9 soorten voedsel voor een platte buik >

Stap 4 Doe nog even snel wat push-ups
Lijkt misschien onzinnig, maar dat vriendje dat voor het uitgaan nog even zijn snel zijn spieren oppompte met 20 push-ups had heus een puntje. Door push-ups te doen, gaan je armspieren namelijk onmiddellijk strak staan, waardoor je armen slanker lijken.

Met deze work-out train je ook je billen en dijen >

Stap 5 Ga voor olie
Doe als een bodybuilder en olie jezelf lekker in. Je spieren komen beter uit als je lichaam glanst en je hele lijf oogt gestroomlijnd. Omdat je je huid natuurlijk ook moet beschermen tegen de zon, ga je het liefst voor een olie met een SPF van minstens 15.

Stap 6 Plan B: het badpak
Nog niet helemaal zeker van je zaak? Heb jij even geluk! Het badpak is hartstikke HOT deze zomer. Shop ze hieronder.

En dan nu als de sodemieter naar het strand!

[sm-product-feed id=”19956″]

Laatste nieuws

Zie ook