Dé 4 nieuwste en hotste restaurants van Amsterdam

Waar je absoluut wilt zijn. Deze 4 kakelverse restaurants zijn de heetste van de stad.

Dé 4 nieuwste en hotste restaurants van Amsterdam

Waar je absoluut wilt zijn.

Deze 4 kakelverse restaurants zijn de heetste van de stad. Reserveren is een must, want ook al zijn de deuren net pas open, ze zitten steevast tjokvol.

1 CitroënCitroën – gevestigd in een oude (je raad het al) Citroën-garage – is dé hotspot van het moment. Het rauwe pand is opgeleukt met coole flamingoroze stoeltjes en strakke witte tafels. Een van de eigenaren van Hotel de Goudfazant zit achter de omtovering, die meer dan geslaagd te noemen is.

2 San GeorgeSan George is de nieuwe telg in de George-familie. Deze Italian zit op de Amsterdamse Stadhouderskade en serveert klassieke gerechten zoals buratta en goddelijke pasta’s. They had us at buratta...

3 The Roast RoomNieuw vleesrestaurant pal tegenover het befaamde Visaandeschelde. Eigenaren Michiel en Saskia weten als geen ander wat kwaliteit is. Hier krijg je alleen de állermooiste stukken vlees, burgers en worsten uit eigen keuken.

4 TerpentijnWe kunnen hier heel kort over zijn: gaat erheen! Terpentijn heeft een bar, restaurant en terras (!) en op het menu staan verassende Frans-Aziatische gerechten zoals Very Veggie Curry en Chick Boy Choy. Verder huisgemaakte ice-tea’s, goddelijke toetjes, streetfood, een coole vibe en PAL in het centrum.

25 x lunchen in Amsterdam >