5 stijllessen die we kunnen leren van Claire Underwood

Thank the lord voor House of Cards en de onberispelijke stijl van Claire Underwood. Dit zijn de stijllessen die van we van haar kunnen leren.

5 stijllessen die we kunnen leren van Claire Underwood

We love her more than a shark loves blood

Thank the lord voor 'House of Cards'. Avond na avond bingen we op het politieke drama en we hangen aan de lippen van Frank Underwood met zijn iconische oneliners. Maar er is nog een reden waarom we graag kijken: de onberispelijke stijl van Claire Underwood. Mrs. Underwood komt steevast haast irritant stylish voor de dag, in wat de meest simpele outfits lijken. Een LBD of LWD (Little White Dress), crispy mannenshirts en vlijmscherpe kokerrokken – haar garderobe is er een om stinkjaloers op te zijn.

5 stijllessen van Claire Underwood:1 Kokerrokken zijn de ideale basics voor iedere vrouw met topbaan. Super modisch doch keurig en vrouwelijk.2 Bodycon jurken zijn dé stukken die je figuur goed uit laten komen. Kies een exemplaar met lange mouwen zodat het niet té sexy wordt – het moet zakelijk blijven.3 Neutrale kleuren als wit, zwart, grijs of bordeaux doen je krachtig overkomen en kunnen ALtijd.4 Less is more. Mocht je toch voor accessoires gaan, doe dan iets met minuscule sieraden of een chic horloge.5 Als het een kraag heeft is het (bijna) altijd een winner. Kijk maar naar Claire: dol op jurkjes met petit kraagje.

De Claire-look? Je shopt hem hieronder.[sm-product-feed id="18035"]