Yeliz in the city: koopjes jagen

Uitverkoopjes scoren: 5 tips hoe je dat doet.

Yeliz in the city: koopjes jagen

#salemadness

Uitverkoopjes scoren: niet mijn specialiteit. Ik ben ALTIJD te laat als de sale is begonnen en dus stikjaloers als iemand bijvoorbeeld een Céline voor 75% off heeft gescoord. Ik bedoel HOE DAN? Daarbij komt nog dat áls ik een keer geslaagd ben, vaak blijkt dat iemand anders dezelfde schoenen voor nog minder heeft gekocht. Én ik heb een gave om standaard het duurste item uit het rek te halen.

Eigenlijk had ik de moed allang opgegeven en me erbij neergelegd dat ik geen talent heb voor koopjes jagen. Totdat ik een aantal weken geleden Designer Outlet Roermond bezocht. Ik had niet gedacht dat ik er ooit een stap binnen zou zetten, maar spijt had ik niet.

Ik liep ineens tegen de allermooiste exemplaren aan. Ik noem een Mulberry Leopard Alexa voor € 1200 (Ja mam, nog steeds hartstikke belachelijk veel geld, maar HALLO: het is een Mulberry), een paar Tod’s met dottige kwastjes voor € 350 en oogverblindend mooie Dolce & Gabbana-jurken, die ik ondanks 90% korting nog niet kan betalen – maar goed, mocht je een feestje hebben dan mag er best wat dieper in de buidel getast worden toch?

Ik ging naar huis met een waanzinnig schattig Tod’s-tasje en jawel, de classic Gucci horsebit Loafers in olijfgroen.

Wat ik van mijn sale zoektocht heb opgestoken:

1 Trek je sneakers en mogelijk ook sweatpants en een fijne trui uit de kast.It's a war zone.

2 Geef niet opJe zoekt naar een speld in een hooiberg, met soms letterlijk kilo’s schoenen op elkaar gestapeld, maar ergens staat jouw trofee. Blijf zoeken.

3 Houd speciale acties in de gatenSaleparadijzen als Designer Outlet Roermond houden maandelijks speciale acties waardoor je nog eens EXTRA korting krijgt. Inderdaad, bijna voor niks.

4 Laat je niet afschrikken door het publiekToegegeven, het publiek is niet bijzonder stylish. Laat je niet afschrikken. Het wil namelijk absoluut niet zeggen dat er geen schatten in de shops te vinden zijn. Integendeel: de meest modische items blijven vaak nog hangen ook!

5 Ken je klassiekersOp zoek naar de klassiekers ben je JUIST bij Designer Outlet Roermond aan het goede adres. Denk Gucci Horsebit Loafers, zwarte Prada-pumps of een Mulberry-tas.

En over acties gesproken, vandaag start Designer Outlet Roermond met de Grote Accessoire Actie!  Met extra korting op de knapste accessoires.  #EveryColourPlease?!De actie loopt t/m 4 mei.