Dit zijn de winnaars van de Prix d'Excellence de la Beauté

GEFELICITEERD WINNAARS! Internationale beauty editors van Marie Claire testten dé ? Garnier Miracle Skin Cream Waarom? Shiseido Ultimune Powe

Dit zijn de winnaars van de Prix d'Excellence de la Beauté

GEFELICITEERD WINNAARS!

Internationale beauty editors van Marie Claire testten dé ?nieuwe sterren onder de beautyhemel. En ?dit zijn ze: de winnaars van de prestigieuze Prix d’Excellence de?la Beauté van dit jaar!

GarnierMiracle Skin CreamWaarom? Iedere ochtend is weer een oefening multi-tasken. Bot gezegd vonden we het wel tijd worden dat onze huidverzorging hetzelfde deed, en nu is dat eindelijk zo! Enter de nieuwe wondercrème die gebruikmaakt van onzichtbare micro-capsules om de huid egaal te maken, oneffenheden te verdoezelen en de tint te laten stralen, met slechts een dotje crème.

ShiseidoUltimune Power Infusing ConcentrateWaarom? Over een game changer gesproken! Deze hybride serum-gel ?versterkt de weerstand van de huid door de Langerhanscellen te stimuleren. Deze knappe cellen werken als een soort poortwachter tegen al wat slecht is (denk: vervuiling en microben), en ze beschermen de huid tegen infectie. ?Bijzonder: het serum werkt ook als aromatherapie, dankzij de geur van roos en lotusbloem die er beide om bekendstaan een gevoel van welbevinden ?te bevorderen. Chapeau!

ClarinsRadiance-plus ?Golden Glow BoosterWaarom? Clarins geeft een boost aan je tint, zonder dat er ook maar één straaltje zon voor nodig is. Dit innovatieve concentraat is heel makkelijk te mengen met dag- of nachtcrème, en het geeft het meest natuurlijke resultaat ooit.

Kiehl’sHydro-plumping Re-Texturising ?Serum ?ConcentrateWaarom? Dit is een super-product voor iedereen die een shotje jeugd voor de huid kan gebruiken, maar naalden liever wil vermijden. Het levert een dubbele dosis hydratatie met ‘plumping effect’, dankzij een hoge dosis actieve glycerine en het Japanse shisoblad-extract, en is ontworpen om elk lijntje in de huid te ‘vullen’.

LancômeGrandiôse MascaraWaarom? Er is ?echt een geschikte Lancôme-mascara voor iedereen. En deze keer heeft het label zichzelf weten te overtreffen. Dit mascarastafje heeft de vorm van een ?zwanenhals, om zo de natuurlijke vorm van het oog te kunnen volgen, en een ergonomisch borsteltje dat elk wimperhaartje stretcht en lift. Grandiôse is de alleskunner onder de mascara’s.

KérastaseDensifique CollectionWaarom? Wie wil er nou geen volle bos glanzend haar? Haarverdikkingsmiddelen met siliconen hebben misschien wel een instant effect, maar bij fijnere lokken zien we liever een langetermijnoplossing. Maak kennis met Densifique. Deze wetenschappelijk ontwikkelde lijn maakt gebruik van stemoxydine; een revolutionair ingrediënt dat de optimale omstandigheden voor stamcellen in het haar nabootst.

NarsNars CosmeticsWaarom? De internationale jury reikt een bijzondere prijs uit aan de Franse make-up artist François Nars. Welverdiend, voor 20 jaar pionierswerk in de make-up artistry – zoals de kunst van het make-uppen zo mooi heet – en cosmetische innovatie. Het 20-jarig bestaan van het label werd groots gevierd met de Audacious Lipstick-collectie.

De Nederlandse favorieten:

CliniqueSmart Custom-?Repair SerumWaarom? Dit serum begrijpt precies wat je huid nodig heeft en ?wanneer. Of je nu last hebt van vlekjes, slappe of doffe huid, rimpeltjes of lijntjes: dit serum belooft het allemaal aan te pakken. Het herstelt de schade die je ziet, maar het reageert ook op de alarmsignalen die de huid overdag uitstuurt. Huidverzorging op maat dus. Knap!

DiorDiorskin ?Star Fluide?Waarom? Deze geniale foundation weerkaatst het licht op magistrale wijze waardoor het werkt als een Instagramfilter. Het neutraliseert oneffenheden en maakt zelfs ?donkere kringen een stuk minder zichtbaar. En: je hebt er slechts een mini-toefje van nodig.

Chanel?Le Lift collectie ?Waarom? De serie heet dan misschien ‘Le Lift’, maar deze crèmes zijn voor alle leeftijden. Chanel heeft er namelijk een slim, technologisch hoogstandje in verwerkt. Is de huid zelf nog heel goed in staat om uit de plooi te blijven, dan werkt deze crème preventief. Maar heeft de huid meer hulp nodig, dan gaat hij gewoon wat harder werken, precies daar waar nodig is, zelfs als je nog piepjong bent. De actieve werkstof die wetenschappers van Chanel ontdekten is 3.5-DA, dat verjongende eiwitten in de huid stimuleert. Het resultaat is een huid die steviger aanvoelt en frisser oogt.

De internationale jury• Ariane Goldet – voorzitter ?(Marie Claire Frankrijk)• Lisa Oxenham (Marie Claire UK)• Erin Flaherty (Marie Claire US)• So Young An (Marie Claire Korea)• Maria Vittoria• Pozzi (Marie Claire Italië)• Anastasia Khartonova(Marie Claire Rusland)• Sabrina Bottone (Marie Claire Italië)• Ling Jia (Marie Claire China)• Catherine Baudet (Biba)• Emmanuelle Demarest (Version Femina)• Marie-Françoise Dubillon (Votre Beauté)• Dominique Garnier (Avantages)• Emmanuelle Lannes (Cosmopolitan)• Brigitte Papin (Madame Figaro)• Béatrice Thivend (Gala)• Alexandra Raillan (Marie France, Be)• Virginie De Tarlé (Femme Actuelle, Prima)• Julia Levoyer (stylist)• Aurélie Lambillon

Fotografie: Helene Wiesenhaan

[gallery ids="17854,17855,17856,17857,17858,17859,17860,17861,17862,17863,17864,17865,17866,17867,17868,17869,17870,17871,17872,17873"]