De seks die mijn leven veranderde

Het gebeurde eigenlijk spontaan. Na een concert zou ik samen met een vriendin logeren bij een goede kennis van haar...

De seks die mijn leven veranderde

Mijn nacht met een vrouw

Christel (26): «Het gebeurde eigenlijk spontaan. Na een concert zou ik samen met een vriendin logeren bij een goede kennis van haar. Ik gaf haar een hand en er leek een vonk over te slaan. Ze was zo lief en grappig dat ik haar direct fantastisch vond.

Die avond dansten we het dak eraf en na de afterparty dook onze vriendin op haar luchtbed. Wij bakten met zijn tweetjes nog eieren in de keuken. Daar vertelde ze me dat ze biseksueel was en zich tot me aangetrokken voelde. Zelf dacht ik altijd dat ik honderd procent hetero was, maar toch voelde ik rare kriebels in mijn buik. Toen ze me zacht over mijn wangen streelde, sloot ik mijn ogen. Wat was dat spannend! En lekker!

Later kropen we in haar tweepersoonsbed. Weer merkte ik dat ik het fijn vond toen ze haar hand op mijn gezicht legde. Ik fluisterde dat ik absoluut op mannen viel, maar dat ik ervoor open stond om te kijken wat ik zou voelen als we zouden zoenen. Mijn gastvrouw knikte en heel voorzichtig tastten we elkaars lichaam af met onze vingertoppen. Ik vond het enorm opwindend, haar zachte huid, haar lieve kusjes, de ontdekkingsreis. Al snel wilde ik weten hoe haar borsten aanvoelden. Ik kneedde ze en ook dat vond ik erg lekker. Voor ik het wist kuste ik haar dijen en likte ik voorzichtig haar schaamlippen. Ze proefde zout, maar wat vond ik het spannend! Toen ze mij daarna verwende, kwam ik onverwacht en heftig klaar. De volgende ochtend hebben we gedaan of er niets was gebeurd.

Inmiddels heb ik een vriend. Ik heb hem al verteld dat ik bicurious ben, iets wat hij heel spannend vindt. Wie weet eindigen we ooit nog eens samen met een andere vrouw in bed!»

Vier vrouwen vertellen hun real life story over die life changing liefdesnacht.

Mijn eerste keer in een parenclub >>