De seks die mijn leven veranderde

Een Marie Claire lezeres vertelt over haar onvergetelijke onenightstand.

De seks die mijn leven veranderde

Mijn onvergetelijke onenightstand

Mariëlle (34): «‘Ken ik jou niet van volgende week vrijdag?’ Een ergere clichézin had Jeroen niet kunnen verzinnen, maar ik smolt ervoor. En ook voor zijn ogen.Jeroen was knap en galant, en ik zat na een vreselijke echtscheiding van een man die altijd moe en chagrijnig was al maanden vol verdriet en zelfmedelijden. Toen Jeroen na een avond vol lieve woordjes vroeg of ik met hem meeging, twijfelde ik dan ook geen moment. Al bijna vier jaar was mijn sexleven rampzalig geweest, mijn ex en ik waren compleet op elkaar uitgekeken. Dat voelde bij Jeroen wel anders!

Op de bank in de woonkamer zoenden we en heel langzaam stroopten we elkaars kleren af. Zijn lichaam was prachtig. Dat ik nerveus was omdat ik al jaren niet meer had gevreeën maakte Jeroen niet uit. Hij stelde me gerust en bleef vertellen hoe mooi en bijzonder hij me vond: precies de woorden die ik jarenlang zo had gemist. We hadden tedere sex op zijn bank. Het was lang geleden dat ik zo genoot. En Jeroen was dan misschien een player, aan zijn ogen kon ik zien dat hij oprecht was en me niet gebruikte.

Ik kreeg gelijk. Na afloop zoenden we nog zeker twee uur, waarbij hij maar door mijn haar bleef strelen. Ik ben blijven slapen en de volgende ochtend hebben we opnieuw gevreeën. Toen ik onder de douche uit kwam, lag er een handdoek klaar en had Jeroen ontbijt gemaakt. We wisten allebei dat dit een onenightstand zou zijn, dat het eenmalig was. Maar wat voelde ik me goed toen ik een paar uur later zijn voordeur achter me dichttrok. Ik heb Jeroen nooit meer gezien, maar vanaf die dag voelde ik me weer een begeerlijke, mooie vrouw die de moeite waard was. En Jeroen heeft me daarbij fantastisch geholpen.»

Vier weken lang elke week een andere real life story van vier vrouwen over die life changing liefdesnacht. Kun je echt niet wachten tot volgende week? Ren dan naar de kiosk voor het meinummer!