11 x de beste koffie hotspots van Nederland

et weekend is extra lang deze keer, dus genoeg tijd voor koffieleuten. We zetten de leuke koffie hotspots van heel Nederland voor je op een rij.

11 x de beste koffie hotspots van Nederland

Doe mij een bakkie!

Het weekend is extra lang deze keer, dus genoeg tijd voor koffieleuten. We zetten de leuke koffie hotspots van heel Nederland voor je op een rij.

Headfirst Coffee Roasters, AmsterdamOp de gezellige Westerstraat zit Headfirst Coffee Roasters. De sfeer is easy going, de barista’s zijn er reuze attent en de on-the-sides verrukkelijk.

First Things First, NijmegenDeze koffietent in een voormalige fabriek is een ware hipstermagneet. De koffie branden ze zelf, dus voor een goed bakkie zit je hier gebakken.

Buutvrij, TilburgBuutvrij is naast een goede koffietent vooral een leuke plek. Een soort creatieve huiskamer waar je nooit meer weg wil. Trekpleister voor arty publiek en ontwerpers.

Man met de bril, RotterdamKnus, klein en fijn: Man met bril ken je misschien van de koffiebonen, maar heeft ook een vast stekkie in Rotterdam. Niet ver van het Centraal Station kun je met je krant of boek aanschuiven aan de lange leestafel .

Hometown Coffee & More, Den HaagHier plof je neer voor een goed Haags bakkie. De koffiekeuze is reuze, van slow coffee tot speculaascappuccino - altijd voorzien van mooie latte art. Props!

White label coffee, AmsterdamAmsterdammers hebben er een nieuwe favoriet bij: White Label Coffee. En hoe kan het ook anders: hier is de koffie net weer een tikkie beter dan bij andere tenten.

Tape, ArnhemExporuimte, koffiebar en café in één. Tape bruist, dat moge duidelijk zijn. Dus ben je in Arnhem, breng een bezoekje aan deze fijne koffietoko.

Café Zondag, MaastrichtCafé Zondag zegt zelf dé plek te zijn om je zondag te starten met een krant en (duh!) koffie. Wij zijn het daar helemaal mee eens. Het interieur is een feestje en de broodjes trouwens ook.

Bertmans, RotterdamHier kom je niet alleen voor de koffie, of eigenlijk juist niet, maar ook voor de goddelijke lunch en brunch. Die ook nog eens helemaal vega zijn. Alles is vers en homemade en alle salades zijn zó goed. Drie duimen omhoog.

Stooker Roasting Co. AmsterdamVers van de pers! Deze koffiebar opent pas dit weekend haar deuren, dus dit is het perfecte moment om 'm te testen. Onze verwachtingen zijn hoog. Enjoy!

Bairro Alto, NijmegenHet is een blijvertje: koffiespot Bairro Alto in Nijmegen is zo’n plek waar alles, maar dan ook alles met liefde en aandacht is gemaakt.

8 x de beste biologische restaurants >