Zorgt Rihanna voor nieuwe wenkbrauwtrend?

Rihanna is op de artwork van haa rnieuwe album te zien met enorm volle, donkere, Frida Khalo-achtige, wenkbrauwen. Is dit de nieuwe wenkbrauwtrend?

Zorgt Rihanna voor nieuwe wenkbrauwtrend?

Move over Cara.

Twitter explodeerde toen Rihanna mogelijke artwork van haar nieuwe album, R8, het wereldwijde web in stuurde. Tuurlijk, het ging ook over het album dat er waarschijnlijk aan zit te komen, maar het ging vooral over iets anders. Riri is te zien met enorm volle, donkere, Frida Khalo-achtige, wenkbrauwen. Is dit de nieuwe wenkbrauwtrend?

Rihanna kennende is deze beautylook van korte duur, maar wij zijn in ieder geval geïnspireerd. Hier vier tips voor vollere, donkere wenkbrauwen.

De juiste vormPluk alleen verdwaalde haartjes aan de onderkant van je wenkbrauw. Om ze voller te laten lijken kleur je ze in met een wenkbrauwpotlood. Borstel de haartjes daarna goed door om het effect te verzachten.

Jouw kleurZoek jouw kleur maar ga dan voor een tint donkerder.

MeerZijn je wenkbrauwen dun gezaaid? In navolging van de vele wimpergroeimiddeltjes zijn er nu ook serums die de aanwas van wenkbrauwhaartjes stimuleren. Er worden vollere brows in twee weken beloofd.

Omhoog borstelenVoor een extra volle wenkbrauw borstel je de haren aan de kant van je neus omhoog en doe je wat wenkbrauwgel in de wenkbrauw.