Nu in de kiosk! Het aprilnummer van Marie Claire

MC loves Paris! Daarom deze maand een extra dikke Parijs-special.

Nu in de kiosk! Het aprilnummer van Marie Claire

MC loves Paris! Daarom deze maand een extra dikke Parijs-special, met dé food hotspots in Parijs, designeritems uit de stad der liefde en tips hoe je die Parisienne in jezelf naar boven tovert.

Verder> Boerka uit, jurkje aan. Tien maanden lang leefden Malinese vrouwen onder radicaal Islamitisch bewind. Alleen gesluierd konden ze de straat op en uitgaan was er niet meer bij. Nu halen ze opgelucht adem: de sharia is afgeschaft.>Hannah Verboom over het ondernemerschap, acteren en de zoektocht naar haarzelf: “Mijn uitdaging was om de kracht weer in mezelf te vinden.”> Is er liefde na overspel? Met een beetje inlevingsvermogen en goede wil kunnen jullie die emotionele rollercoaster best overleven. Relatiecoach Leonie Linssen legt uit hoe.> Detoxen is hot! Maar hoe gezond is het eigenlijk? Wetenschapsjournalist Jop de Vrieze ging op onderzoek uit.

+Sprankelnieuwe lentetrends (hint: denim is dit voorjaar een grote do), zo geef jij je huid een flinke voorjaarsschoonmaak én waardevolle carrièrelessen van internetsensatie Anna Nooshin: “Wat maakt je gelukkig? Vertaal dat naar een concreet idee”.

Het april issue ligt vanaf vandaag in de kiosk. Marie Claire elke maand op de deurmat? Bestel hier een abonnement.