Aerin Lauder lanceert parfumcollectie

Aerin Lauder, businessvrouw en allround powerlady, produceert onder haar eigen merknaam AERIN een parfumcollectie.

Aerin Lauder – de kleindochter van Estée – heeft net zo’n drive als haar grootmoeder. De businessvrouw en allround power lady produceert onder haar eigen merknaam AERIN allerlei producten, zoals modeaccessoires, woondecoratie, beautyspul en nu dus ook een prachtige parfumcollectie.

De nieuwe AERIN-geurencollectie is gebaseerd op emoties, levensstijlen en dromen. Aerin vertaalde ze in een vijftal unieke, persoonlijke parfums. “I wanted to create a modern wardrobe of fragrances – fragrances that can be very personal to the woman who’s wearing them”, aldus Aerin.

En persoonlijk, dat zijn ze zeker. De vijf geuren – Gardenia Rattan, Amber Musk, Lilac Path, Ikat Jasmine en Evening Rose – onthullen allemaal iets over Aerins leven.

1 Lievelingsbloem
De eerste bloem waar Aerin verliefd op werd, is de gardenia. Alle aspecten van deze bloem – hoe hij eruitziet, ruikt en aanvoelt – lieten een onvergetelijke indruk op haar achter.
Gardenia Rattan, 50 ml, € 96

2 Winteravonden
De winter viert Aerin het liefst met gezelligheid – denk: bergen, sneeuw en met een deken op de bank bij het haardvuur. Een passende geur mag daarbij natuurlijk niet ontbreken.
Amber Musk, 50 ml, € 96

3 Volle bloei
Het parfum Lilac Path is geïnspireerd op de seringenstruik, die elk voorjaar weer bloeit in de tuin van Aerins huis op het platteland. Seringen zijn even vluchtig als de lengte – voor je het weet, zijn ze weer gevlogen. Daarom creëerde Aerin een geur die dat lentegevoel nog ietsje langer vasthoudt.
Lilac Path, 50 ml, € 96

4 Net als denim
Dat een geur net als denim een topper voor elk seizoen kan zijn, bewijst Aerin met Ikat Jasmine. Het doosje van de geur is geïnspireerd op het behangpapier met witte en blauwe bloemen in de kamer waar Aerin opgroeide.
Ikat Jasmine, 50 ml, € 96

5 Sterke vrouwen
De Lauder-familie is gek op rozen. Daarom komt Aerin met Evening Rose: hét parfum voor sterke, assertieve vrouwen, maar wel met een vrouwelijke touch. Stiekem onze favoriet.
Evening Rose, 50 ml, € 96

estee-lauder-1

Een van deze parfums scoren? De flacons zijn online verkrijgbaar en liggen vanaf 16 maart in geselecteerde winkels.

Laatste nieuws