Vanavond: Marie Claire presents II by Claes Iversen

Vanavond is dé show waar wij stiekem al heel lang naar uitkijken: Marie Claire presents II by Claes Iversen.

Lees ook

Hoezee! Na een week vol nieuwe collecties, beeldschone modellen en heul veel mödische mensen is daar vanavond dé show waar wij stiekem al heel lang naar uitkijken: Marie Claire presents II  by Claes Iversen.

Tijdens deze show – die de Amsterdamse Fashion Week  zal afsluiten – showt Iversen  zijn nieuwste collectie uit de prêt-à-porterlijn II by Claes Iversen. Een draagbare lijn voor werkende vrouwen mét een oog voor stijl. Juist, vrouwen naar ons hart.

Een eer
Marie Claire is dan ook trots de show van Claes te sponsoren. “Ik denk dat ik namens heel veel vrouwen spreek als ik zeg dat we dolblij zijn dat Claes Iversen vorig jaar zijn ready to wear-lijn II by Claes Iversen heeft gelanceerd. Tel daarbij zijn couture-kwaliteiten op, en je begrijpt: Marie Claire vindt het een eer om Claes op de Fashion Week te sponsoren”, aldus hoofdredacteur Claudia Straatmans.

Geen kaarten bemachtigd voor de show? Niet getreurd: wij houden je op de hoogte via Twitter en Instagram. Ook is de show te volgen via de livestream van de Mercedes-Benz Fashion Week Amsterdam.

Fotografie: Team Peter Stigter

Laatste nieuws

Zie ook