Een preview van het kakelverse februarinummer

Marie Claire februari is all about groots leven met een klein budget. Maar ook: de emancipatie van het F-woord en dé 29 hotspots in Amsterdam.

Een preview van het kakelverse februarinummer

In deze Marie Claire:

- Covergirl Jennifer Lawrence over wereldberoemd zijn, humor en zelfvertrouwen: "Ik heb altijd geweten dat ik er zou komen."

- De emancipatie van het F-woord! Feminisme is een nieuwe opmars begonnen, ontdaan van tuinbroekassociaties en overgoten met een sexy sausje. Beyoncé, Emma Watson, Lena Dunham én covergirl J Law weten er alles van. Waar die nieuwe vlaag girlpower opeens vandaan komt? Marie Claire zocht het uit.

- Altijd al een uniek designeritem voor bijna noppes willen scoren? Speciaal voor Marie Claire hebben Nederlands fijnste designers een exclusief Levi's-jasje gecustomized. En jíj kunt zo'n one-of-a-kind stuk winnen. Hoe? Door simpelweg een kleine donatie te doen aan Plan Nederland! (Pssst: direct doneren? Dat kan hier!)

- It's all about the money! Daarom in deze Marie Claire een ultradikke geldspecial. Een kleine greep: 'Jouw geld, mijn geld'. Hoe doe je dat met het huishoudbudget? 'Eat Pray Save'. Wist jij dat je al duurzaam kunt eten voor 4 euro per dag? Maar ook: groots leven met weinig!

- Je calorie-inname bijhouden met een sensor, de werkvloerwork-out en kinderen op je tachtigste. In dit nummer 13 futuristische vondsten uit de gezondheidswetenschap

En verder…

Maar liefst 29 hete hotspots in Amsterdam, de hotste beautytrends, smart & amazing vrouwen met een eigen fashion label en een preview van dé grote voorjaarstrends.

Het februari issue ligt vanaf donderdag in de supermarkten en kiosken. Marie Claire elke maand op de deurmat? Bestel hier een abonnement.