Voorkom overvolle kledingkast voor succesvolle carrière

Een nieuwe studie wijst uit dat succesvolle mensen option overload (keuzestress) vermijden. 50 paar schoenen zijn leuk, maar het belemmert die je carr

Lees ook

Elke dag een witte shirt is niet eens een gek idee.

Een nieuwe studie, gepubliceerd in Psychological Science Journal, wijst uit dat succesvolle mensen option overload (keuzestress) vermijden. 50 paar schoenen of jasjes zijn leuk, maar het belemmert wellicht die glorieuze carrière.

Qua dagelijkse activiteiten moet je proberen het aantal keuzes zo veel mogelijk te minimaliseren. Dus niet moeilijk doen over wat je gaat eten of elke dag uren voor die overvolle kledingkast staan. Al die kleine keuzes vreten meer energie dan gedacht, waardoor je minder energie en focus hebt voor life changing beslissingen die nodig zijn om je carrière naar een hoger niveau te tillen. Obama zou bewust zijn van deze theorie en gaat dan ook meestal voor een grijs of blauw shirt. Tja, als Obama het doet….

Onze tip: zorg voor een French wardrobe, waarbij je uitgaat van key pieces als de streepjestrui, leren jas, zwart colbert en een goede jeans. In ieder geval een zorg minder….

Zo creëer je die French wardrobe >>

Laatste nieuws

Zie ook