Yves Saint Laurent geeft make-uplessen met Google Glass

Beautyvloggers move over! Cosmeticamerk Yves Saint Laurent heeft een wel héél handig snufje bedacht voor het geven van make-uplessen: Google Glass.

Yves Saint Laurent geeft make-uplessen met Google Glass

Beautyvloggers move over! Cosmeticamerk Yves Saint Laurent heeft een wel héél handig snufje bedacht voor het geven van beauty tutorials: Google Glass.

Online make-up tutorials zijn razend populair en dat is ook Yves Saint Laurent niet ontgaan. Daarom bedacht het cosmeticamerk een briljant idee: een hoogstpersoonlijke make-uples – die compleet gefilmd wordt via een Google Glass. Deze high tech bril wordt gedragen door de visagist, zodat jij precíes kunt zien hoe hij of zij die prachtige look bij jou aangemeten krijgt.

Handig

Het filmpje van de make-upcursus wordt kort na de les al naar je toe gemaild, waardoor je in no time een hoogstpersoonlijke make-up tutorial in je inbox hebt. Ook handig: er worden gelijk een aantal before & after-foto’s meegestuurd én (natuurlijk) de gebruikte producten – die je gelijk via linkjes naar de webshop aan kunt schaffen. Handig!

De make-uplessen van Yves Saint Laurent worden nu toegepast in het warenhuis Selfridges, Londen. Het cosmeticamerk heeft al plannen om de lessen verder te verspreiden.