Dionne’s beautydagboek: een mooi strak kapsel krijg je zo

Strak. Zo zou je mijn dagelijkse haardracht misschien het beste kunnen omschrijven. En zó krijg ik dat voor elkaar met al die krullen.

Dionne’s beautydagboek: een mooi strak kapsel krijg je zo

Strak. Zo zou je mijn dagelijkse haardracht misschien het beste kunnen omschrijven. (En ja, je ziet het goed: voor de foto maak ik zo nu en dan graag een uitzondering.)

Hoe wild enthousiast de reacties doorgaans ook zijn op mijn flinke krullenbos, ik houd mijn haar graag netjes bij elkaar. Hoe ik dat voor elkaar krijg met al die krullen? Nou, met deze producten is het zo gedaan.

Een mooi strak kapsel krijg je zo:

1. Borstel - Rock & Ruddle| € 44,75De designs van deze haarborstel zijn super grappig en daarnaast werkt de borstel fijn tegen flyaways (je weet wel: die springerige haartjes bij je haarlijn, die alleen met een beetje hulp gaan liggen).

2. Intense Regenerating Balm With Rare Prickly Pear Oil - Christophe Robin | € 45Mijn haar is dol op de producten van deze Franse haargoeroe. Zo intens voedend! En het ruikt nog heerlijk ook. Deze balm bevat natuurlijke oliën, karité- en cacaoboter, perfect om mijn haar strak naar achteren mee te kammen. Ik gebruik het in plaats van gel.

3.Metal Free haarelastiekjes - Zenner | € 2,99 (per 6 stuks)Deze elastiekjes zijn ideaal: anders dan elastiekjes van stof glijden ze namelijk makkelijk uit krullend haar.

Lees ook: zo beïnvloed je zakenrelaties met jouw parfum >

Fotografie: Anne Timmer