Dag 1: WIN een SuperTrash reiskoffer t.w.v. € 200

Nomineer jouw reismaatje voor deze super-de-luxe SuperTrash koffer: want reizen – dat doen we natuurlijk in stijl.

Dag 1: WIN een SuperTrash reiskoffer t.w.v. € 200

Wil je meedingen naar de fantastische hoofdprijs van onze giveaway-actie? Nomineer dan jouw reismaatje voor deze super-de-luxe SuperTrash reiskoffer: want reizen – dat doen we natuurlijk in stijl.

Wat kun je precies weggeven?

Marie Claire geeft een fraaie SuperTrash reiskoffer weg met een reptile-skin look én goudkleurige ritssluitingen. Behalve dat de koffer er prachtig uitziet is-ie ook nog eens super handig: de koffer heeft een extra opbergvak aan de binnenkant en buitenkant. Ook ontbreekt het iconische ST. logo aan de voorzijde natuurlijk niet. Kun jij een meer fashionable manier bedenken om aan jouw droomreis te beginnen? Wij in ieder geval niet.

Meedoen?

De Marie Claire 7 days of giveaways zijn gebaseerd op iets geven aan een ander. Gun je jouw zusje, schoonmoeder, beste vriendin of misschien wel heel iemand anders dit mooie cadeau voor de feestdagen? Tag deze persoon dan van 8 t/m 15 december in een reactie onder de post op onze Facebookpagina. Laat ons ook gelijk weten waarom je diegene de prijs zo erg gunt en wellicht ga jij iemand binnenkort heel erg gelukkig maken! Voor jou ligt er natuurlijk ook nog een presentje klaar: alle gulle gevers dingen namelijk automatisch mee naar de hoofdprijs!Meer informatie over de giveaway-actie vind je op deze pagina.

Let op: deze winactie is helaas verlopen. Je kunt niet meer meedoen.