Dag 2: WIN een HP Chromebook 14 t.w.v. € 329

De HP Chromebook 14 in Snow White is een super fashionable device, vinden wij. En daarom mag jíj deze chromebook weggeven aan iemand die ‘m heel hard

Lees ook

De HP Chromebook 14 in Snow White is een super fashionable device, vinden wij. En daarom mag jíj deze chromebook weggeven aan iemand die ‘m heel hard nodig heeft.

Wat kun je precies weggeven?

Geen rommel, niet wachten en geen gezeur. Dat is het motto van deze compacte designerlaptop, die in slechts 7 seconden opstart en zichzelf helemaal up-to-date houdt. Handig! Daarnaast is-ie ook nog eens super licht, waardoor je de laptop overal mee naartoe kunt nemen. Wij geven de witte versie weg, die normaal maar liefst 329 euro kost.

Meedoen?

De Marie Claire 7 days of giveaways zijn gebaseerd op iets geven aan een ander. Gun je jouw zusje, schoonmoeder, beste vriendin of misschien wel heel iemand anders dit mooie cadeau voor de feestdagen? Tag deze persoon dan van 9 t/m 15 december in een reactie onder de post op onze Facebookpagina. Laat ons ook gelijk weten waarom je diegene de prijs zo erg gunt en wellicht ga jij iemand binnenkort heel erg gelukkig maken! Voor jou ligt er natuurlijk ook nog een presentje klaar: alle gulle gevers dingen namelijk automatisch mee naar de hoofdprijs!

Meer informatie over de giveaway-actie vind je op deze pagina.

Let op: deze winactie is helaas verlopen. Je kunt niet meer meedoen.

 

Laatste nieuws

Zie ook