Anouk Yve: Zo ben jij modebloggers te slim af

Al die modebloggers van tegenwoordig, die elke dag een nieuwe outfit dragen. Hoe kun je daar nou aan tippen, hoor ik je hardop denken? Nou, zo dus.

Anouk Yve: Zo ben jij modebloggers te slim af

Ik kan me voorstellen dat het irritant is. Al die modebloggers van tegenwoordig, die elke dag een nieuwe outfit dragen. Hoe kun je daar nou aan tippen, hoor ik je hardop denken?

Nu zal ik jullie een geheimpje vertellen. Wat je niet weet is dat menig blogger deze kleding gewoon krijgt opgestuurd. Merken willen nou eenmaal graag gespot worden op de blogs van hun mode sweethearts. Zelf ben ik daar vanaf het begin rechtlijnig in geweest. Ik laat me niet zomaar als uithangbord gebruiken. Dit vind ik een verkeerd beeld geven en bovendien is het verre van realistisch. Jij koopt toch ook niet elke dag een nieuwe trui?

Het is juist de uitdaging om kledingstukken opnieuw uit te vinden. Pas dan onderscheid je je écht. Neem dit zwarte Angora vest van de H&M Paris Show Collection van vorig jaar. Ik draag het vest achterstevoren en maak ‘m vast met een zwarte veiligheidsspeld. Een nieuwe top is geboren. Een rugdecolleté is bovendien super sexy. Althans, als ik de bouwvakkers mag geloven die buiten deze foto bijna over elkaar heen tuimelden - de fluimen met slijm nog net niet op mijn nieuwe Chanello.

Kleine moeite, groots effect. Het is maar een idee…

Ik draag:VEST - H&MJEANS - ZARATAS - CHANELHORLOGE- KOMONO

Lees ook: Dit is hét ultieme kledingstuk voor de decembermaand >