Anouk Yve: het ultieme kledingstuk voor de decembermaand

De zijden blouse is volgens fashionista Anouk Yve hét ultieme kledingstuk voor de feestmaand. In haar blog vertelt ze waarom.

Lees ook

Menigeen zal december associëren met warme truien, een openhaard en lekkere warme chocolademelk (het liefst in die volgorde). Ik daarentegen moet bij december denken aan kerstdiners en feestjes. Dat is ook een leuke gedachte, maar wat daarop volgt is minder fraai. Het glitterjurkje…

Nog steeds snap ik de grote winkelketens niet. Waarom moeten we in de feestmaand massaal gedost als een grote, glinsterende (én synthetische) kerstbal? Brr.
Persoonlijk kies ik standaard voor een zwarte zijden blouse. Liefst net een beetje langer. Deze combineer ik met een pantalon en mooie pumps, of ik draag ‘m als jurkje met hoge laarzen. De zijden stof valt mooi en weerkaatst het licht subtiel, waardoor de blouse een rijke uitstraling heeft. Een mooi, simpel sieraad maakt de look compleet. Conclusie: wil jij super chic voor de dag komen aanstaande feestdagen, kies dan ook eens voor een zijden blouse.

Een aantal van mijn favorieten (van merken als Acne en Equipement) shop je hier, hier, hier en hier.

Ik draag: 

Zijden blouse – Joseph
Jeans – Topshop
Pumps – Gianvito Rossi
Tasje – Saint Laurent
Horloge – Cartier

zijden blouse - Anouk YveMeer modeavonturen van Anouk Yve? Lees dan haar blog van vorige week, waar ze je uitlegt hoe je je eigen stijl creëert. Check daarnaast ook haar ultieme tv-serie top 9.

Laatste nieuws

Zie ook