WIN! Een gesigneerd boek van bestsellerauteur Lisa Gardner

Marie Claire mag vijf gesigneerde exemplaren van de thrillers 'Aangeraakt' en 'In haar naam' weggeven. Dat staat niet mis op je boekenplank!

WIN! Een gesigneerd boek van bestsellerauteur Lisa Gardner

Lisa Gardner is een van de succesvolste misdaadauteurs ter wereld. En jij mag een gat in de lucht springen, want Marie Claire mag van haar nieuwe thriller Aangeraakt én haar vorige boek In haar naam 5 gesigneerde exemplaren weggeven. Dat staat niet mis op je boekenplank!

Aangeraakt

Aangeraakt gaat over een rijk, succesvol gezin dat uit hun eigen huis wordt ontvoerd door drie onbekende mannen. Als ze wakker worden bevinden ze zich in een verlaten gevangenis. Wie zou zo’n ogenschijnlijk perfecte familie willen ontvoeren? En hoe ver zou deze persoon bereid zijn te gaan?

In haar naam

In haar naam gaat over Charlene Grant, een meisje dat ervan overtuigd is dat ze vermoord zal worden. Haar moorddatum komt steeds dichterbij en daarom schakelt ze Boston’s beste moordrechercheur in, die een onderzoek start. Die begint echter al snel te twijfelen aan Charlies verhaal. Zou Charlies eigen geheim niet juist het grootste gevaar zijn?

Wil jij één van de 10 gesigneerde boeken winnen? Like onze Facebookpagina en haast je daarna naar het winformulier. Vergeet daar niet je voorkeur (Aangeraakt of In haar naam) op te geven in het veld ‘oplossing’.

Lees een interview met Lisa Gardner in het Marie Claire decembernummer. Hier onthult ze wat de beste plek is om een lijk te verstoppen én hoe je je vrienden kunt nomineren om ze in haar volgende boek – fictief – te laten vermoorden. Het nummer ligt NU in de winkels.

Deze actie loopt tot 12 december.