Mean Girls cast herenigd voor 10-jarig jubileum

Om het 10-jarige bestaan van Mean Girls te vieren riep Entertainment Weekly de cast bij elkaar voor een staaltje nostalgie én een blik in de toekomst.

Mean Girls cast herenigd voor 10-jarig jubileum

Om het 10-jarige bestaan van de kaskraker Mean Girls te vieren riep Entertainment Weekly de cast bij elkaar voor een staaltje nostalgie én een blik in de toekomst.

In het interview bespreken hoofdrolspelers Tina Fey, Lindsay Lohan, Rachel McAdams, Lacey Chabert en Amanda Seyfried het succes van de film en halen ze leuke backstage herinneringen op. Wist je bijvoorbeeld dat Amanda Seyfried pas net van high school kwam toen ze Mean Girls opnamen, en dat Rachel McAdams eigenlijk auditie deed voor de rol van Cady (nu gespeeld door Lohan)? Ook leuk: Lindsey Lohan was tijdens de opnames vastberaden roze Uggs te scoren voor de scène waar ze in een prullenbak valt (want: ‘on Wednesdays we wear pink’).

Waar staan de ‘mean girls’ nu?

Hoewel Fey toegeeft stiekem spijt te hebben dat er nooit een vervolg is gemaakt op de megahit, hoeven we die nu niet meer te verwachten, want: ‘daar is het te laat voor’.

Wel vroeg Entertainment Weekly aan elk van ‘The Plastics’ wat hun karakter vandaag de dag zou doen. Seyfried denkt dat haar alter-ego Karen een eigen winkel heeft: ‘met coole hondenkleding, zoals Swarovski-halsbanden en Halloweenkostuums voor dieren’. Lohan weet zeker dat Cady met Oprah in Afrika op scholen werkt: ‘om meisjes te leren dat ze aardig voor elkaar moeten zijn’. Gretchen heeft volgens Chabert waarschijnlijk 7 baby’s – want het kwam alsnog goed met highschool sweetheart Jason. En Regina? Zij is één van vrouwen uit de realityshow Real Houswives waar ze waarschijnlijk al haar mede Regina’s heeft gevonden. So fetch!

Lees het volledige interview met de cast hier.

Foto: Ruven Adandor voor EW