Anouk Yve: de ultieme tv-serie top 9

Op het moment is Anouk Yve verknocht aan tv-series en daarom onthult ze haar ultieme tv-serie top 9.

Lees ook

Dat ik redelijk verslavingsgevoelig ben las je al eerder op dit stukje cyberspace (klik hier). Was het een shopverslaving in oktober (gelukkig voor mijn portemonnee steekt deze periodiek de kop op), op het moment ben verknocht aan tv-series.

Ik kan nu een heel blog volschrijven over mijn binge-watching praktijken, maar dat lijkt me wat saai (beeld mij in met mijn haar in een knot, een ruime trui, een koptelefoon, een kop thee en je begrijpt het idee). Leuker is om jullie kennis te laten maken met mijn ultieme tv-serie top 9. Tip van mijn kant: download de app Popcorn Time en je kunt de meeste series direct bekijken zonder te downloaden!

Mijn ultieme tv-serie top 9

  1. Suits – Verreweg mijn lievelingsserie over de harde advocatenwereld in New York. Scherpe dialogen, Gabriel Macht als Harvey Specter en dan die jurkjes van Jessica, wat wil een vrouw nog meer.
  2. Game of Thrones – Heerlijke fantasiewereld, behoeft geen uitleg. Klein bezwaar: een jaar wachten op een nieuw seizoen (lees: Michiel Huisman) is niet cool.
  3. Borgen – Ik ben gek op Scandinavische series. Waarschijnlijk omdat ik mijn vorige leven een Deen was, maar dat terzijde. Borgen gaat over de Deense politiek en al haar intriges. Klinkt wat stoffig, is het niet.
  4. Vikings – Omdat ik verliefd ben op de hoofdrolspeler Ragnar Lothbrok.
  5. The Legacy – Mooie Deense serie over een familie die een erfenis moet verdelen.
  6. Hollands Hoop – Van Nederlandse bodem. Ik zeg altijd maar: er gaat niets boven Groningen en Kim van Kooten is nou eenmaal mijn heldin sinds Phileine zegt sorry.
  7. Sex and the City – Blijft leuk. Helemaal nu ik iedere dialoog mee kan mimen.
  8. Top of the Lake – Zevendelige dramaserie van Jane Campion over de mysterieuze verdwijning van een zwanger 12-jarig meisje. Aanrader!
  9. Melrose Place (de originele) – Was de rest van mijn klas idolaat van Beverly Hills 90210, ik was groot fan van Melrose Place. Zo verkleedde ik me graag als Amanda Woodward. Met de huidige nineties comeback in de modewereld is deze serie trouwens een grote bron van stijlinspiratie.

Dit is wat ik draag:
Blazer – Joseph (via net-a-porter.com)
Shirt – Topshop
Rokje – Topshop
Sneakers – Adidas Originals
Jeans – H&M

tv-seriesWil je weten wat ik nog meer in Engeland meemaak? Lees dan mijn blog van vorige week, waar ik vertel over mijn streetstyle fotoshoot met vriendin Sara. Check daarnaast ook mijn blog over Norwich, dé plek voor antiek en vintage liefhebbers.

Laatste nieuws

Zie ook