De Eiffeltoren als moderne catwalk

Fashionsensatie Jessica Minh Anh toverde de Eiffeltoren in Parijs om tot moderne catwalk. Hoe dat eruit zag? Bekijk het hier.

Lees ook

Al eerder schreven we over fashionsensatie Jessica Minh Anh, die bijzondere plekken omtovert tot catwalks. Na de Grand Canyon Skyway, de Tower Bridge in Londen en de Petronas Twin Towers in Kuala Lumpur was afgelopen vrijdag de Eiffeltoren in Parijs het podium voor de nieuwste designs.

Bijzondere catwalk

Jessica Minh Anh presenteerde een catwalk die 150 meter over de eerste verdieping van de Eiffeltoren spande. Het einde van de catwalk vormde de glazen vloer van de Eiffeltoren, die onlangs werd toegevoegd aan het iconische monument voor het 125-jarige bestaan. De catwalk is op zijn allerminst bijzonder te noemen: het is voor het eerst dat een soortgelijk evenement op het pareltje van Parijs georganiseerd werd.

Net als bij Jessica’s voorgaande shows werden kunst, cultuur, architectuur én fashion gecombineerd. De modellen (waaronder Jessica herself) showden de nieuwste ontwerpen van designers van over de hele wereld, die traditie en moderne technieken combineerden. Op het bijzondere modefeestje waren zo’n 150 exclusieve gasten aanwezig, die ook konden genieten van een vers Italiaans ontbijtje én verwarmde VIP area – geen overbodige luxe op zo’n hoogte.

Bekijk hieronder een aantal fraaie catwalkbeelden van het bijzondere evenement.

Jessica Minh anh catwalk Parijs 4

Jessica Minh Anh catwalk Parijs 1

Jessica Minh Anh

Foto’s: J Model Management

Meer mode? Check ook:

Doutzen Kroes ‘vliegt’ binnenkort weer over de catwalk >

Exclusief! Zo gaat een shoot met topmodel Nina Agdal in hartje New York >

Laatste nieuws

Zie ook