Doutzen Kroes ‘vliegt’ binnenkort weer over de catwalk

Yes! Net5 zendt op 15 december de jaarlijkse beruchte lingerieshow Victoria’s Secret Fashion Show uit.

Lees ook

Yes! Pak je agenda er maar vast bij en markeer 15 december met een dikke stift, want dan zendt Net5 de jaarlijkse beruchte lingerieshow Victoria’s Secret Fashion Show uit.

In de wereldberoemde show paradeert onze eigen Doutzen Kroes samen met topmodellen als Adriana Lima, Alessandra Ambrosio en Candice Swanepoel over de catwalk in de nieuwste lingeriesetjes. Toch draait de sensationele show vol bloedmooie modellen niet alleen om de lingerie, ook de iconische vleugels en A-list optredens uit de muziekindustrie maken het modefeestje spectaculair.

Neerlands trots

Natuurlijk kijken wij vooral naar onze eigen trots Doutzen Kroes, die al voor de zevende keer op een rij haar killer-body showt voor het Amerikaanse lingeriemerk. Dit terwijl ze eind juli nog beviel van haar dochtertje Myllena Mae. Hoe ze het doet? Een kwestie van goede genen én veel trainen.

Train Like an Angel

Wil je weten hoe de ‘Angels’ zich klaarstomen voor dé dag? In de serie ‘Train Like an Angel 2014’ showen de topmodellen hoe zij zich helemaal runway-ready trainen. Zo laat Candice Swanenpoel zien hoe ze in topvorm raakt door de bekende ballerina workout van Mary Helen Bowers.

De Victoria’s Secret Fashion Show 2014 wordt op 9 december gelopen in Londen en een kleine week later (maandag 15 december) uitgezonden door Net5. Ga jij kijken?

Meer Victoria’s Secret? Check dan ook de prachtplaatjes uit het boek Angels van Russel James, waarvoor beroemde Victoria’s Secret modellen stijlvol uit de kleren gingen. >

Laatste nieuws

Zie ook