WIN! 4x 2 vrijkaarten voor de toneelvoorstelling As you like it

Wij geven vrijkaarten weg voor de toneelvoorstelling As you like it van het Nationale Toneel, Shakespeares geweldige komedie over de liefde.

Lees ook

Niets is leuker dan samen genieten van een staaltje knap toneel – helemaal tijdens de kerstdagen. En Marie Claire gaat het je makkelijk maken: want wij geven vrijkaarten weg voor de voorstelling As you like it van het Nationale ToneelShakespeares geweldige komedie over de liefde.

Wat kun je precies winnen?

Je wint twee vrijkaartjes voor As you like it in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag, voor de voorstelling van 23 óf 25 december. Dit zijn de eerste shows na de première, wat betekent dat je als een van de eersten kunt genieten van het nieuwe pareltje van het Nationale Toneel.

Waar gaat de toneelvoorstelling As you like it over?

De samenleving willen ontvluchten – weg van de crisis, schandalen en drukte. Lijkt dat je wat? De hoofdrolspelers uit het toneelstuk bewijzen dat die gedachte van alle tijden is. Rosalinde (Hannah Hoekstra), de dochter van de afgezette hertog, vlucht samen met haar vriendin Celia naar het Ardenner Woud. Ook haar grote liefde Orlando trekt naar het bos, waar de liefde en het leven vol overgave gevierd worden. Maar het woud confronteert de jongeren ook met de gewelddadige menselijke natuur, waardoor hun vlucht uiteindelijk een crash course in leven wordt. Een absolute klassieker van Shakespeare, die niet op je ‘gezien’-lijstje mag ontbreken.

Het toneelstuk wordt geregisseerd door Theu Boermans, die eerder zorgde voor successen als De ideale man en Midzomernachtdroom.

Wil jij gratis genieten van deze prachtshow? Like dan snel onze Facebookpagina en vul daarna als de wiedeweerga het winformulier in. Vergeet niet je voorkeursdata (23 óf 25 december) op te geven in het veld “oplossing”.

Zelf een voorstelling van As you like it bezoeken? Dat kan! Het toneelstuk is tot eind februari te zien door heel Nederland. Check de website van het Nationale Toneel voor alle plaatsen en data.

Deze actie loopt tot 3 december.

Foto: Barrie Hullegie

Laatste nieuws

Zie ook