Antoine Peters ontwerpt tas tegen aids

Samen met andere internationale modeontwerpers bewerkt Antoine Peters de beroemde Eastpak-tas voor Designers Against Aids.

Antoine Peters ontwerpt tas tegen aids

De Nederlandse designer Antoine Peters zet zijn ontwerptalent in voor het goede doel: samen met een stel andere modeontwerpers bewerkt hij de beroemde Eastpak-tas voor Designers Against Aids.

Het is alweer de vierde keer dat Eastpak een project opzet voor a good cause, en met succes. Het merk wist een aantal grote namen uit de mode-industrie te strikken. Zo ontwerpen onder andere Jean Paul Gaultier en Manolo Blahnik een uniek design.

Antoine Peters

Ook de Nederlandse Antoine Peters behoort tot de selecte groep designers die een tas mocht ontwerpen. Hij is blij dat hij zijn steentje bij kan dragen: “Ik vind het geweldig dat ik met mijn creativiteit en design een bijdrage kan leveren aan het bespreekbaar maken en de bestrijding van hiv/aids.”

De tas

Alle designers werd gevraagd het klassieke Eastpak model om te vormen tot een uniek design. Peters ontwierp zijn tas zo dat het dessin verandert als je de tas vanuit een ander perspectief bekijkt. Het idee erachter? Ervoor zorgen dat het eerste oordeel over de drager even wordt uitgesteld.

De tas zal op 1 december 2014 – Wereld Aids Dag – samen met 15 andere designs online geveild worden. De volledige opbrengst wordt geschonken aan Designers Against Aids. Ga jij zo’n unieke een tas scoren?

Check ook de website van Eastpak voor alle deelnemende ontwerpers.