Yes! Vanaf vandaag kun je ein-de-lijk shoppen bij & Other Stories

Vanaf vandaag kun je los bij modewalhalla & Other Stories: de modeketen opent klokslag twaalf uur haar deuren in Amsterdam.

Lees ook

Vanaf vandaag kun je los bij modewalhalla & Other Stories: de modeketen opent klokslag twaalf uur haar deuren in Amsterdam.

Fashionfeestje

Woensdagavond werd er al feest gevierd om de opening van de eerste Nederlandse winkel te vieren. En natuurlijk was menig modeliefhebber erbij. Het shopparadijs stond vol bekende modebloggers, zoals Yara Michels van Chapter Friday en Andy Torres van Style Scrapbook. Ook MC’s beeldredacteur Yeliz en de modemeisjes waren bij het fashionfeestje aanwezig (konden ze meteen een paar fancy items op de kop tikken).

Other Stories 5

& Other Stories

De Zweeds/Franse kledingketen is in maart 2013 opgericht en in korte tijd razend populair geworden. Het duurdere zusje van H&M richt zich vooral op schoenen, tassen, accessoires, beauty en kleding voor vrouwen. De collecties worden ontworpen in Stockholm en Parijs, waarbij de focus ligt op kwaliteit voor een betaalbare prijs. We love!

Shoppen maar

Vanaf 12.00 uur vandaag is de winkel aan de Heiligeweg in Amsterdam open en kun je zelf een kijkje nemen. Leuk extraatje voor de echte diehards: de eerste 50 bezoekers ontvangen een speciaal cadeau. Rennen dus!

& Other Stories, Heiligeweg 26, Amsterdam, www.stories.com/nl

Foto’s: Sabrina Meijer

Laatste nieuws

Zie ook