Zo krijg je de body van een ballerina

Stiekem willen we er allemaal wel uitzien als een ballerina. Daarom ontwikkelde Mary Helen Bowers het Ballet Beautiful-programma. Spierpijn gegarandee

Lees ook

Stiekem willen we er allemaal wel uitzien als een prima ballerina (die spieren, sierlijkheid én houding, zucht…). Daarom ontwikkelde Mary Helen Bowers een Ballet Beautiful-programma, speciaal voor iedereen die geen ballerina is – maar stiekem wel zo’n killer-body wil.

Mary is een voormalig danseres uit het New York City Ballet en weet na jarenlange training precies hoe je je lichaam in shape moet krijgen – en houden. Het succes van haar fitnessprogramma is inmiddels al bewezen: niet alleen toverde ze Natalie Portman in korte tijd om tot prima ballerina voor de film Black Swan (waar Natalie bovendien een Academy Award voor won), ook Victoria’s Secret angels als Candice Swanenpoel en Doutzen Kroes zweren al tijden bij de op ballet geïnspireerde fitnessworkout.

Doe het zelf

Gelukkig is het fitnessprogramma inmiddels niet alleen meer voor menig A-lister toegankelijk, ook jíj kan nu een prima ballerina worden in no-time. De workouts – die geïnspireerd zijn op de sierlijkheid, vorm en kracht van een ballerina – zijn nu ook voor een deel online te bekijken. Kies bijvoorbeeld het ‘Lean Legs’ (we want!) programma, of de ‘Strong And Sexy Swan Arms’ workout – spierpijn gegarandeerd.

Dit is onze favoriete balletworkout:

Lean Legs and Butt Shaper Workout

Meer Ballet Beautiful video’s zijn te vinden op YouTube.

Gelijk begonnen met de workouts? Wij horen graag hoe het gaat! Laat het weten op onze Facebookpagina.

Foto: Ballet Beauty

Laatste nieuws

Zie ook