’s Werelds mooiste vrouwen gaan uit de kleren voor Russel James’ Angels

Speciaal voor het nieuwe boek Angels van fotograaf Russel James gaan allerlei topmodellen stijlvol uit de kleren. En dat ziet er zo uit...

’s Werelds mooiste vrouwen gaan uit de kleren voor Russel James’ Angels

Victoria’s Secret’s topmodellen paraderen elk jaar in de nieuwste lingeriesetjes over de catwalk, maar nu showen ze nóg meer van zichzelf. Speciaal voor het nieuwe boek Angels van fotograaf Russel James gaan ze nu ook stijlvol uit de kleren.

Russell is a lucky man. Niet alleen fotografeert hij dagelijks ’s werelds mooiste vrouwen – hij krijgt er ook nog eens voor betaald. De Australische fotograaf fotografeert al vijftien jaar voor Victoria’s Secret en heeft sindsdien aan zo’n beetje elke campagne meegewerkt. Dat zijn baan een absoluut voorrecht is weet hij zelf ook: “Ik wil alle vrouwen die ik de afgelopen jaren gefotografeerd heb bedanken voor het voorrecht en belangrijker nog, hun vertrouwen in mij.”

In Russells 304 pagina’s tellende boek staan artistieke naaktfoto’s van topmodellen als Karlie Kloss, Candice Swanepoel, Lily Aldridge en Alessandra Ambrosio. Ook onze eigen Doutzen Kroes prijkt natuurlijk in het boek (zie hieronder).

Om een sneak peek van de mooiste vrouwen ter wereld te krijgen moet je wel flink in de buidel tasten: het boek is nu te koop via onder andere Amazon en kost iets meer dan 108 euro.

Foto’s: Russel James 2014