Dit zijn de allerleukste mama-dochter sieraden

Hoera! Wij waren stiekem allang verliefd op de sieraden van Lennebelle Jewelry, en met Lennebelle Petites is er nu óók genoeg moois voor je allerklein

Dit zijn de allerleukste mama-dochter sieraden

Hoera! Wij waren stiekem allang verliefd op de sieraden van Lennebelle Jewelry, maar met de nieuwe sieradenlijn Lennebelle Petites is er nu behalve voor jezelf óók genoeg moois voor je allerkleinste.

De nieuwe petite-collectie viert de speciale connectie tussen moeder en kind, die je nu kunt vereeuwigen met een prachtige sieradenset. Voor de nieuwe collectie werkte Lennebelle’s Lenneke samen met illustratrice Hyshil Sander. Samen creëerden ze sieraden geïnspireerd op het idee dat je af en toe even diep moet ademhalen en die kleine, magische momentjes uit het leven moet vieren.

De collectie

Dit is terug te zien in de 18-delige collectie, die bestaat armbanden en kettingen. Deze kun je behalve los ook in moeder-kind sets shoppen, waardoor je altijd stijlvol met je mini-me over straat kunt. Shop bijvoorbeeld de Queen Bee-armband of de Miss Universe set, geïnspireerd op ons zonnestelsel. De moeder-armband visualiseert hier de mooie boodschap ‘Jij bent mijn zon, mijn maan en mijn sterren’, terwijl de dochter-armband alle planeten in de juiste volgorde showt – een perfecte manier om je kleine iets moois aan te leren.

The Mama Stories

De lancering van de nieuwe collectie gaat gepaard met ‘The Mama Stories’, waar onder andere illustratrice Hyshil vertelt over haar band met haar dochter Lokelani. Hier geeft ze toe dat de Miss Universe set haar favoriete item is uit de collectie: “Ik ben stiekem een absolute sterrenkunde nerd. Ik vind het leuk om Lokelani over ons zonnestelsel en zwaartekracht te vertellen. De wereld is een magische plek - iets wat zo duidelijk is voor kinderen, maar voor ons ook belangrijk om te onthouden.”

De nieuwe petite-lijn van Lennebelle is nu te koop via de website.