WIN! Een KitchenAid Artisan foodprocessor t.w.v. €549 + 2x vrijkaarten voor The Hundred-Foot Journey

Hoera! Wij geven een KitchenAid Artisanfoodprocessor t.w.v. €549 én 2 vrijkaarten voor The Hundred-Foot Journey weg

Lees ook

We hebben er een nieuwe blogger bij: onze eindredacteur Saar met haar foodblog: Saar’s SoulkitchenSpeciaal daarom geven wij een KitchenAid Artisanfoodprocessor t.w.v. €549 én 2 vrijkaarten voor The Hundred-Foot Journey weg.

KitchenAid Artisan foodprocessor

Het snijden van alle ingrediënten vóór het koken is een echte tijdvreter. Gelukkig gaat de KitchenAid Artisan foodprocessor het je een stuk makkelijker maken, waardoor je in no-time aan het ‘echte’ werk kunt beginnen. De snijschijven in de processor zorgen ervoor dat ingrediënten binnen enkele seconden op elke grootte gesneden kunnen worden en met al z’n bijgeleverde accessoires gebeurt ook al het hak- rasp- en mengwerk in een handomdraai. Een aanwinst voor élke keuken dus.

The Hundred-Foot Journey

In The Hundred-Foot Journey volgen we het Indiase gezin Kadam dat naar een klein plaatsje in Zuid-Frankrijk verhuist om een Indiaas restaurant te openen. Wanneer de eigenaresse van een Frans restaurant, een rol gespeeld door Oscarwinnares Helen Mirren, protesteert tegen de opening, lijkt een rustig begin van een nieuw leven er niet in te zitten… The Hundred-Foot Journey is een must-see met een flinke dosis kookinspiratie.
De film wordt onder meer geproduceerd door Oprah Winfrey en Steven Spielberg en is gebaseerd op de bestseller van Richard. C Morais.Vanaf 9 oktober kun je ‘m zien in de bioscoop.

Deze actie is verlopen.

Laatste nieuws

Zie ook