Claudia’s week in beeld: Lukt het Claudia in 4 weken bodyfit te worden met Radmilo?

Elke week blogt Claudia Straatmans over haar werk. Lukt het haar om in 4 weken een body à la Gisele te krijgen met de work-outs van Soda Bodyfit?

Lees ook

Elke week blogt hoofdredacteur Claudia Straatmans over haar werk. Deze week: lukt het haar om in 4 weken een body à la Gisele te krijgen met de work-outs van Radmilo (ja, die trainer van Obese)?

bodyfit-claudia-radmilo-blog-1
Champagne!
Plop! De week start met champagne. Om 11 uur ’s ochtends. Ik ben gek op de bruisbubbels uit Reims en omstreken, al is het op dit tijdstip voor mij ook een beetje te gortig. Maar er valt dan ook écht iets te vieren. Glossy-journalisten krijgen namelijk een exclusieve preview van de nieuwe Chanel N° 5 commercial, met Gisele Bündchen en onze eigen Michiel Huisman in de hoofdrol. Omdat de première plaatsvindt in een hotelkamer in The Dylan hopen we nog even dat Michiel Huisman bij de ochtend is inbegrepen. Maar helaas, geen Michiel. Dan maar bubbels.

bodyfit-claudia-radmilo-blog-2
Doe mij wat Gisele heeft
Dat lichaam van Gisele in de Chanel campagne. Wil ik ook! Niet dat dat lukt, ik ben zo’n 3 meter kleiner en 500 kilo zwaarder, maar alleen al de aanzet tot dat atletische vind ik geweldig. Dus hup, de champagne in de plantenbak en door naar Radmilo Soda verderop op de Amsterdamse Falckstraat. Hier staat mij een zware work-out te wachten.

bodyfit-claudia-radmilo-blog-3
1 maand om in shape te raken
Bij Soda Bodyfit train ik vier weken lang voor een verhaal in Marie Claire januari. In shape raken in één maand, gaat me dat lukken? Eerst moet ik op een doormeetapparaat, dat ziet er best bemoedigend uit (ik schijn een fantastische spier-skelet-ophanging te hebben, ik straal). Maar ai, wat is dat: waarom schiet de balk WHR omhoog? Blijkt te staan voor Waist Hip Ratio. Oké, I rest my case: de champagneontbijtjes, de adverteerdersetentjes, ze zijn allemaal aan mijn heupen blijven plakken. En dan heb ik het nog niet eens over mijn verslaving aan marshmallows gehad. Naast trainen is voeding ook essentieel, zegt Radmilo.

bodyfit-claudia-radmilo-blog-4
Geen koolhydraten, wel hagelslag
Vriendin Barbelijn springt hier meteen op in, door dezelfde avond voor ons maandelijkse vriendinnenetentje koolhydraatarm te koken. (Al moet ik eerlijk bekennen dat koolhydraten bij ons eigenlijk al wat langer in de ban zijn, hoewel ik niet zonder mijn speltboterhammen met pure hagelslag kan).

Wat Barbelijn ‘con amore’ maakt: zalmpizza – heeft ze afgekeken van Joop Braakhekke’s menu bij Le Garage. Pappadum, wasabi-mayonaise, plakje zalm, sesamzaadjes, bij elkaar nog geen 300 calorieën. En natuurlijk lekkere Riesling erbij. Of o nee, elke dag wijn mocht niet meer van Radmilo…

bodyfit-claudia-radmilo-blog-5
Overal spierpijn!
Spierpijn all over the place! Ik kan niet meer zitten – en als ik zit, moet ik als een bejaarde overeind worden getakeld (opeens snap ik de schietstoelpassie van onze opa’s & oma’s). Ik dacht dat mijn lijf best wat kon hebben door mijn hardloop- & wandelverslaving, maar Radmilo laat me anders voelen. Bareueeeeuuuhh. En tussen het sporten door ga ik dit weekend ook nog met mijn gezin de Frietkottenroute rijden. Laat Radmilo het maar niet horen. Dan maar in vermomming met mijn Chloé Carlina zonnebril op, en door naar de eerste Belgische Barak Friture.

Wat denken jullie: ga ik het trainen volhouden? Laat het me weten op onze Facebookpagina en lees volgende week weer…

Foto’s: Instagram (@claudiastraatmans en @giseleofficial)

Laatste nieuws

Zie ook