Must-see! De nieuwe Chanel campagnefilm is werkelijk prachtig

Chanel plaagde ons de afgelopen dagen al met korte fragmenten uit de nieuwe Chanel campagnefilm, maar nu is ‘ie er dan écht. En hij is werkelijk prach

Must-see! De nieuwe Chanel campagnefilm is werkelijk prachtig

Chanel plaagde ons de afgelopen dagen al met korte fragmenten uit de nieuwe campagnefilm, maar nu is ‘ie er dan écht. En we kunnen één ding zeggen: hij is werkelijk prachtig.

De ‘The One That I Want’-film viert het iconische parfum Chanel N° 5 en is gemaakt door filmmaker Baz Luhrmann (die van Moulin Rouge! en The Great Gatsby).

In de film worstelt topmodel Gisele Bündchen er als moderne vrouw mee om te multitasken en tijd vrij te maken voor alle aspecten uit haar leven. Zo haast ze zich tussen tijd voor zichzelf (ontspannen op een fraai Chanel-surfboard),  spelen met haar dochter, haar modellencarrière en de liefde. Uiteindelijk volgt een echte Chanel-vrouw natuurlijk haar hart, en haast ze haar droomman achterna. En dat is niet zo gek, als er zo’n hunk als Michiel Huisman op je staat te wachten.

Chanel N° 5’S werelds bekendste parfum werd in 1921 geïntroduceerd, toen miss Coco Chanel herself een grootse parfumerist vroeg om een geur te creëren dat haar moderne visie van feminisme reflecteerde. De beruchte ‘5’ was haar lievelingsgetal en de parfum was de vijfde die ze toegestuurd kreeg. En voilà – a legend was born.

Geniet hieronder zelf van de prachtige beelden.

Wat vinden jullie ervan? Laat het ons weten op onze Facebookpagina.