Simone’s Modedagboek: Paris Fashion Week

Ik kan het niet ontkennen: mijn baan als fashion director is vaak hysterisch hectisch, maar de Fashion Weeks zijn ábsoluut de kers op de taart.

Simone’s Modedagboek: Paris Fashion Week

Ik kan het niet ontkennen: mijn baan als fashion director is vaak hysterisch hectisch, maar de Fashion Weeks zijn ábsoluut de kers op de taart. Na een paar fantastische dagen op de Milaan Fashion Week staat nu Parijs op het programma.

Aangekomen in de stad van de liefde neem ik gelijk mijn eerste – en voorlopig laatste – taxi: naar de fietsverhuur. Zo kan ik op z’n Hollands fietsen van show naar show. Een stuk sneller dan in die eeuwige Parijse files staan. En dat is maar goed ook, want mijn fashionagenda is bomvol de komende dagen. Op de planning staan – natuurlijk – een hoop fashionshows, showroom-meetingsmet diverse merken, koffiedates met collega’s (even een momentje om bij te kletsen)en een hoop ander leuks.

Na een drukke week is het dan alweer tijd voor mijn laatste ritje: terug naar de fietsverhuur. Parijs is zoals altijd weer een feestje geweest, en met een hoofd vol inspiratie stap ik in de Thalys naar Amsterdam.

Meer lezen over mijn modeavonturen? Lees ook mijn fashiondagboek van de Milaan Fashion Week.