Gespot in het modehok: De leger look! Durf jij het aan?

De leger look trend is een tikje controversieel gezien alle brandhaarden in de wereld. Maar toch ook stoer en verdraaid sexy met een stel hakken erbij

Lees ook

De ‘leger look’ trend is een tikje controversieel gezien alle brandhaarden in de wereld. Maar toch ook stoer en, tja… ook verdraaid sexy met een stel hakken erbij. Ons modeteam zet de meest gewilde leger look items voor je  op een rij.

leger-look-1

Voorwaarts, mars!
Olivier Rousteing showt bij Balmain dat een parka en pantalon samen zorgen voor een krachtige, stoere look. De veterlaarsjes geven het geheel een vrouwelijke touch en met het handige rugzakje kom je prima de dag door.

1 Jas – Zara €49,95
2 Broek – H&M €49,99
3 Laarsjes – Invito €99,99
4 Rugtas – Fjallraven €69,95

leger-look-2

Leger lady
Dat de leger look ook heel vrouwelijk kan zijn bewijst bovenstaand model. Een soepelvallend jurkje met hoge laarzen zorgen voor een comfortabele outfit, maar wel met een fashionable twist. Een wollen jasje met fake fur-kraag houdt je ondertussen lekker warm, terwijl het buiten langzaam kouder wordt.

1 Laarzen – Van Haren €119,99
2 Parka – Zara €89,99
3 Tas – Monki €20
4 Jurk – Weekday €50

Welk item uit dit blog vind jij het mooist? Onze modemeisjes zijn benieuwd! Tweet het ons via @marieclaire_nl.

gespot-modehokMeer fashion? Elke dinsdag showen onze modemeisjes je de fashiontrends die je absoluut niet mag missen. Wat dacht je bijvoorbeeld van Op Art fashion of de chicste rode items? Met hun looks loop je er zonder twijfel  stylish bij dit najaar.

Laatste nieuws

Zie ook