Anouk Yve: Help! Mijn ‘biologische shop klok’ gaat af

Oktober. Je bent nog maar net begonnen en je hebt me nu alweer in je greep. Mijn ‘biologische shop klok’ gaat af en hier is helemaal niets tegen te do

Lees ook

Oktober, oktober. Je bent nog maar net begonnen en je hebt me nu alweer in je greep. Want mijn ‘biologische shop klok’ gaat af en hier is helemaal niets tegen te doen. Ik moet shoppen. Help!

Pakte ik vroeger (vóór het tijdperk van de online shops) steevast de auto naar Duitsland op jacht naar een compleet nieuwe najaarsgarderobe (in mijn eentje, wat bezielde me?), nu vind je me uren achter mijn laptop. Let wel: uren is in dit geval een understatement. Als een junk raas ik door de collecties van mijn favoriete webshops: Net-a-Porter, Matchesfashion en soortgelijken, opzoek naar de volgende ‘high’.

Alles gooi ik in mijn virtuele winkelmandje. Tegelijkertijd krijg ik dat perfecte leren jasje en die niet te versmaden pumps van Saint-wat-een-geld-Laurent maar niet uit mijn hoofd. Normaliter vind ik het heerlijk om ’s avonds op de bank tegen vriendlief aan te kruipen – maar wanneer mijn biologische shop klok afgaat kruip ik stiekem in een hoekje, en tuur ik als een bezetene naar mijn computerscherm. Ik kan het niet helpen en schaam me rot. Het is plat en helemaal niet leuk.

Laat het maar snel november worden, dan ben ik vast weer gekalmeerd (en platzak).

Herkenbaar? Laat het ons weten op Facebook.

Ik draag:
Jeans – Topshop
Shirt – Zara
Trui – &Otherstories
Sneakers-  Chanel

Anouk Yve blogplatformMeer Anouk Yve? Check haar bloggersplatform
Creators of Desire, waar ze op haar eigen blog al haar shopping favorites van dit moment op een rijtje zet. 

Laatste nieuws

Zie ook