Wauw! De Eiffeltoren omgetoverd als catwalk

Fashionsensatie Jessica Minh Anh kiest de Eiffeltoren in Parijs als catwalk voor haar nieuwe fashionshow.

Wauw! De Eiffeltoren omgetoverd als catwalk

Designers halen tijdens fashionweeks werkelijk alles uit de kast om dé catwalk te maken waar iedereen over praat. Toch lijkt het onmogelijk om fashionsensatie Jessica Minh Anh te overtreffen – zij kiest de Eiffeltoren in Parijs als catwalk voor haar nieuwe fashionshow.

Jessica Minh Anh transformeert architecturale wondertjes in ’s werelds nieuwste catwalks. De reden hiervoor is volgens Jessica simpel: “De meeste verfijnde designs moeten geshowd worden in architecturale masterpieces”. Na iconische shows op London Tower Bridge en de Grand Canyon Skywalk is nu de Eiffeltoren in Parijs aan de beurt. Dit is volgens Jessica een logische keuze: “De Eiffeltoren representeert de dromen van een artiest en inspireert veel creaties. Ik wil deze dromen bereikbaar maken”.

Jessica heeft een catwalk met twee verdiepingen gecreëerd, die 150 meter over de eerste verdieping van de Eiffeltoren spant. In haar masterplan heeft ze ook een speciale VIP area in gedachte én een speciale ontbijtruimte. De gasten – ministers, internationale pers en belangrijke personen uit de fashionindustrie – komt in ieder geval niets tekort.

Tijdens de show worden er meer dan 120 haute couture en ready-to-wear stukken geshowd, afkomstig van ontwerpers uit Europa, Azië en Amerika. De exclusieve show vindt plaats op 31 oktober.