Anouk Yve: Vrouw zoekt ‘gewoon leven’

Na een hectische dag in Amsterdam (vier meetings en een event) zit ik klokslag negen uur moederziel alleen op Schiphol, bij het immer koude en ongezel

Lees ook

Na een hectische dag in Amsterdam (vier meetings en een event) zit ik klokslag negen uur moederziel alleen op Schiphol, bij het immer koude en ongezellige D6 (voor de leek: een ondergrondse verzamelgate voor alles wat naar Engeland vliegt red.).

In mijn gedachte dreun ik het zinnetje van Man Bijt Hond op: “Nederland spoed zich huiswaarts”. Waarna ik er iets te hard achteraan mompel “Naar Engeland dan, met het vliegtuig”. Ik bestel een kartonnen bekertje slappe thee en denk aan mijn vriendinnen die nu ongetwijfeld gezellig thuis in kleermakerszit (met een échte kop thee) op de bank zitten.

Positief gezien zou je kunnen zeggen dat ik een spannend leven leidt vol afwisseling en ondernemerschap. Wellicht dat sommigen van jullie me er zelfs om benijden. Toch begin ik mijn echte thuis steeds vaker te missen. En dan vooral de kleine dingen. Zoals dat brood in de aanbieding op de televisie (ziet er zo lekker uit), of samen om 8.00 uur massaal op de fiets naar werk of school. Ik wil De Wereld Draait Door kijken om klokslag 19.01 uur en patat met een kroket kunnen eten, élke zondagavond.

Maar uitgerekend dat hele kleine beetje normaal is nu abnormaal ver weg.

Bezoek mijn blog voor meer fashionavonturen.

Ik draag:
Shirt – Ganni
Rok – Acne
Tas – Chanel

Foto: allezxandra.com

Laatste nieuws

Zie ook