Watch out! Een nieuw fashionicoon is geboren: Barbie Lagerfield

Barbie strikes again! Onlangs kreeg de wereldberoemde pop al haar eigen Instagram-account, en nu showt ze dat ze werkelijk élke look kan hebben. In ee

Watch out! Een nieuw fashionicoon is geboren: Barbie Lagerfield

Barbie strikes again! Onlangs kreeg de wereldberoemde pop al haar eigen Instagram-account, en nu showt ze dat ze werkelijk élke look kan hebben. In een samenwerking tussen Mattel en Karl Lagerfield wordt namelijk een wel heel bijzondere pop gelanceerd: Barbie Lagerfield.

Met een zwarte colbert, een wit overhemd met Franse manchetten én een zwarte stropdas is Barbie helemaal gekleed in een classic Lagerfield-outfit. Natúúrlijk ontbreken ook iconische accessoires als de vingerloze handschoenen en  de zonnebril niet.

Volgens Kim Culmone,  vicepresident Global Product Design van Barbie, is het ontwerp een hele eer: "Het samenbrengen van twee van de beroemdste fashioniconen op zo'n legendarische manier is een ongelooflijk lonende ervaring voor ons allemaal geweest. De pop is een viering van beide modelegendes”.

Hebben? Vanaf 29 september wordt ‘ie verkocht via selecte Karl Lagerfield-winkels, NET-A-PORTER.com, TheBarbieCollection.com en Colette in Parijs. Je moet er wel snel bij zijn: er worden slechts 999 exemplaren gemaakt. Ook moet je flink in de buidel tasten, het collectorsitem kost namelijk 200 (!) euro.