Hanna Verboom maakt einde aan keuzestress

Thuis op de bank kun je rustig een halfuur kwijt zijn met scrollen langs films. Het aanbod is zo groot. Om een eind aan de keuzestress te maken komt H

Lees ook

Thuis op de bank kun je rustig een halfuur kwijt zijn met scrollen langs films. Het aanbod is zo groot. Om een eind aan de keuzestress te maken komt Hanna Verboom met filmplatform Cinetree, waar bekende verhalenvertellers hun fav’s met je delen.

Cinetree is een nieuw video on demand platform dat zich richt op het showen van verhalen die vertelt móeten worden. Het platform maakt een selectie uit het wereldwijde filmaanbod, waar films en documentaires met belangrijke verhalen én kwaliteit centraal staan. Denk maar aan juweeltjes als Intouchables en Margin Call.

Als abonnee van het platform krijg je maandelijks een nieuwe selectie van zo’n 10 films én offline activiteiten zoals bioscoopavonden. De films worden geselecteerd door bekende verhalenvertellers, waaronder Halina Reijn, Jelle Brandt Corstius, Jeroen van Koningsbrugge en Femke Halsema.

Met de opbrengst van de abonnementen worden er nieuwe films geproduceerd. Hanna hoopt met haar Cinetree al in het eerste jaar een film te realiseren.

Cinetree gaat op maandag 13 oktober live en kost €4,99 per maand.

Laatste nieuws

Zie ook