Nu in de winkel: het shiny happy herfst oktobernummer!

Jeej! Het kwik is boven de twintig graden. Wat een waaahaaanzinnige nazomer is dit. Ook het nieuwste Marie Claire oktobernummer is all about happy de

Lees ook

Jeej! Het kwik is boven de twintig graden. Wat een waaahaaanzinnige nazomer is dit. Ook het nieuwste Marie Claire oktobernummer is all about happy de herfst ingaan!

In deze Marie Claire:

–     “Ik heb ineens een band met zoveel vrouwen” aldus covergirl én powervrouw Angelina Jolie – die openlijk sprak over haar preventieve borstamputatie.

–     Redacteur Jonna leefde zeven dagen volgens de levenslessen van Oprah (uit haar nieuwe boek!). Jonna: ‘Ik besefte dat ik door mijn intentie te veranderen mijn geluk kon veranderen. En ik maak nu elke avond voor het slapen gaan net als Oprah een dankbaarheidslijstje – dat geeft me toch een geluksboost.’

–     Presentatrice Susanne Dijksterhuis schreef een emotionele brief aan haar nieuwe lijf, na de diagnose borstkanker en de reconstructie van haar rechterborst: “ Wat ben ik trots op je”. Kippenvel!

–     SOS! Gure wind, centrale verwarming en hete baden zijn niet echt bevorderend voor je haar. Marie Claire legt je uit hoe je tóch met happy hair die barre dagen die zich heus ooit aandienen doorkomt.

En verder…
Nazomeren in tapaswalhalla Granada, Zuid-Spanje, dat wil je! (Plus natuurlijk een dikke vette reisaanbieding; speciaal voor onze lezers), de crowd als startkapitaal gebruiken – ja het kan écht;  en het verhaal van Julia, die alles uit de kast haalt – letterlijk – om vrouwen uit de prostitutie te helpen.

Lees bovenstaande en natuurlijk nog véél meer in het Marie Claire oktobernummer. Hij ligt vanaf NU in de winkels. Waar wacht je nog op? Go get it!

Laatste nieuws

Zie ook