Simone’s modeschool: 2 grote najaarstrends

Als je je creditcard slechts twee keer door de gleuf haalt dit najaar, laat het dan voor het ‘nonchie’ pak en het sixtiesjurkje zijn. Twee grote trend

Lees ook

Als je je creditcard slechts twee keer door de gleuf haalt dit najaar, laat het dan voor het  ‘nonchie’ pak en het sixtiesjurkje zijn. Twee grote trends waarmee je geheid modepunten scoort. Ons fashion director Simone showt je hoe je het draagt.

1 Het ‘nonchie’ pak
De boyfriend-borrowed look is terug! Met het ‘nonchie’ pak ga je comfortabel én chique het najaar in. Combineer het pak met platte schoenen en een ruimvallend T-shirt voor de complete I’m-a-guy feeling. Een voordeel van het pak is dat hij ook prima geschikt is voor ’s avonds. Verwissel je loafers voor een paar fashionable pumps en voilà!

Modeschool collage 1

2 Back to the 60’s
De jaren zestig blijven fashionwise een onuitputtelijke bron van inspiratie en dus móet je ‘m komend seizoen weer in de kast hebben: het sixtiesjurkje. Natuurlijk combineer je ‘m met hoge knielaarzen, die helemaal hot zijn deze winter. Met een paar subtiele oorbellen en een chique clutch maak je de look helemaal af – en ben je klaar voor élk herfstfeestje.

Modeschool collage 2

Laatste nieuws

Zie ook