Yara Michels wint internationale blogaward met Chapter Friday

Fashionista by heart en businesschick Yara Michels is met recht één van de beste bloggers uit Nederland. Hiervoor werd ze tijdens de New York Fashion

Lees ook

Fashionista by heart en businesschick Yara Michels is met recht één van de beste bloggers uit Nederland. Hiervoor werd ze tijdens de New York Fashion Week beloond: ze won de prestigieuze Bloglovin’ Award: ‘Nieuwkomer van het jaar’.

Je kent Yara misschien al van haar vorige blog ‘This Chick’s Got Style’, maar sinds dit jaar gooide ze het roer om. Dit resulteerde in Chapter Friday: naar eigen zeggen een online toolkit voor een awesome en succesvol leven. De blogger deelt al haar ervaringen uit de fashionindustrie: “For all girls who want to run the world (insert Beyoncé tune)”.

Bloglovin
De keuze voor een nieuwe blog bleek succesvol, want door fans wereldwijd werd ze als eerste Nederlandse ooit genomineerd voor een Bloglovin’ Award – die is dus ook nog eens won. Met bekende bloggers als Andy Torres (Style Scrapbook) en Chiara Ferragni (The Blonde Salad) was dit voor de nuchtere Hollandse een hele happening: “Ik had een beetje zwakke knieën toen ik het podium opliep moet ik toegeven. Wat een adrenaline kick!” schrijft ze op haar blog.

Chapter Friday 2

Succes gegarandeerd
Dat Yara een mooie toekomst tegemoet gaat blijkt wel uit haar voorgangers. Eerder namen fashionbloggers Chiara Ferragni (winnaar ‘Best Personal Style Blog’) en Olivia Palermo (winnaar ‘Best Celebritiy Blog’) de ‘nieuwkomersaward’ al in ontvangst.

Foto’s: Chapter Friday

Laatste nieuws

Zie ook