Modedagboek van Simone Dernee: borrelen in de Tiffany store en Prada’s VIC room

In het Modedagboek van Simone Dernee krijgen we een kijkje in het fashionable leven van onze chef mode. Deze keer: borrelen in de Tiffany store en Pra

Modedagboek van Simone Dernee: borrelen in de Tiffany store en Prada’s VIC room

In het Modedagboek van Simone Dernee krijgen we een kijkje in het fashionable leven van onze chef mode. Deze keer: borrelen in de Tiffany store en Prada’s VIC (very important client) room.

In Nederland is het weer back to business. Met een drukke agenda is dat wel weer even anders. Maandagavond is er een borrel in de Tiffany store in de PC Hooftstraat, ter introductie van de nieuwe Tiffany T-lijn. Een prachtige lijn in de eenvoud van de letter T, check bijvoorbeeld de sluiting van bovenstaande armbanden. Nu al een klassieker! Met storemanager Kim Nieuwburg (midden) en Nicolette Goldsmann van L’Ófficiel heffen we het glas.

Omdat ik toch in de PC ben neem ik gelijk een kijkje in de nieuwe Prada store die volgende week officieel geopend wordt. De aardige manager leidt me rond de winkel, die de internationale allure uitstraalt die ik ken van de Prada boetieks in Milaan, Parijs en New York. Trots showt zij mij de ‘VIC room’, waar goede klanten de ruimte en tijd hebben om uitgebreid te passen, so chic! Ik word heel hebberig van de prachtige tassen en uitgebreide schoenencollectie.

Op de redactie is ondertussen hard gewerkt aan verschillende modeseries. Marjolein en David hebben een prachtige lingerieserie gemaakt voor het novembernummer, terwijl Nancy en Liselore de mooiste winterjassen hebben gefotografeerd voor onze rubriek ‘101 ideeën’. Er zijn genoeg prachtplaatjes, nu nog de mooiste uitkiezen. Donderdagmiddag is er taart en champagne – altijd goed. We vieren de goede verkoopcijfers van het laatste nummer, heerlijk!

Ook is het definitieve showschema voor de fashionweek in Milaan binnen. We boeken een hotel, het vliegtuig en laten de PR-dames weten wanneer we komen. Nu hoef ik alleen nog maar te bedenken wat ik aan moet!