Topmodel Gisele Bündchen showt dat ze meer is dan ‘just a model’

Toen bekend werd dat topmodel Gisele Bündchen het nieuwe gezicht werd van het Amerikaanse sportmerk Under Armour waren de reacties op social media nie

Lees ook

Toen bekend werd dat topmodel Gisele Bündchen het nieuwe gezicht werd van het Amerikaanse sportmerk Under Armour waren de reacties op social media niet altijd positief. In de nieuwe reclame van de ‘I Will What I Want’ campagne slaat ze – letterlijk – terug.

Niet iedereen kon begrijpen dat Under Armour voor het eerst geen sporter – maar een model als nieuw gezicht koos. Reacties als ‘Is modelling now a sport?’, ‘Gisele is just a model’ en ‘Stick to modelling sweetie’ vulden haar twitteraccount.

Terwijl dit soort reactie de ruimte vullen in de reclame blijft miss Bündchen zich focussen op de boksbal en rekent ze af met alle negativiteit. Slechts gekleed in sportbeha showt ze ondertussen haar killer abs, die bewijzen dat ze wel degelijk meer dan ‘gewoon een model’ is.

Hiermee wil Bündchen duidelijk maken dat elke vrouw geweldige dingen kan doen – als je maar gefocust blijft op je doel en je niets aantrekt van negatieve reacties van anderen.

Benieuwd geworden naar deze krachtige boodschap van Gisele? Bekijk de video hieronder.


Bron: Under Armour

Laatste nieuws

Zie ook