24 uur met… ByDanie op Ibiza!

  On-Nederlands om je fashionshow zo groots aan te pakken.

Lees ook

 

On-Nederlands om je fashionshow zo groots aan te pakken. Tachtig man aan pers en vrienden heeft Danie Bles samen met Maybelline laten invliegen op Ibiza. Uw Marie Claire-redacteur Jonna ter Veer is erbij en doet verslag.

Zeg je Danie Bles, zeg je Ibiza. Haar bohemien stijl – fringes en suède – vind je all over het eiland. Als klein meisje was Ibiza haar favoriete vakantiebestemming. De ontwerpster nodigde tachtig man aan pers en vrienden uit – waaronder Sylvie Meis, Renate Verbaan en Leontine Borsato – om haar SS2015 collectie te showen. De locatie? Ses Bocas, een strandtent in een juweel van een baai – je weet wel: wit zand, een doorzichtige zee en dobberende bootjes met zeilmasten.

Tussen de gangen van het diner door showden elf modellen uit Nederland, Spanje en Ibiza drie ByDanie looks: bohemien, western en rock-’n-roll. ‘De elementen die ik zelf ook in mij heb,’ aldus Danie.

Alle kleding had de ontwerpster in slechts twee dagen geschetst. ‘Als ik het in mijn hoofd heb moet het eruit. Ook midden in de nacht. Overal in huis liggen schetsboeken.’

Vier maanden later was de collectie een feit. Stoer, sexy en laid-back. Jammer dat je het volle haar van de modellen er niet bij krijgt.

Alle aanwezigen waren vol lof over de fashionshow. May-Britt Mobach van Amayzine.com en RTL Boulevard noemde Danie de Rachel Zoe van de Lage Landen.

De enige die een puntje van kritiek had, was Danies oudste zoon. Hij vond dat mama wel iets minder met al die vreemde mensen mocht praten. Danie begreep het meteen en pakte zijn kleine handje om vervolgens samen op de beats te dansen in het zand.

JONNA OP IBIZA 3

 

JONNA OP IBIZA 2

Laatste nieuws

Zie ook