What happens in Costa Blanca stays in Costa Blanca

  Ik ben net terug van een mini-break met mes poulettes (vrij vertaald: mijn kippetjes): een collectief van acht goedlachse blondines.

Lees ook

 

Ik ben net terug van een mini-break met mes poulettes (vrij vertaald: mijn kippetjes): een collectief van acht goedlachse blondines. Een riant appartement in Los Arenales nabij Alicante van vriendin S., vormde het toneel van vier onvergetelijke dagen.

Alle ingrediënten waren aanwezig: heerlijk weer, de zee op letterlijk dertig meter afstand, een goed gevulde vriezer (lees: gin, tonic, watermeloen, olijven en aioli – wat heeft een vrouw nog meer nodig) en een semi-privé zwembad waar menigeen u tegen zegt. Nog belangrijker was het gezelschap. Meiden waarmee je kunt lachen en huilen – meestal ook in die volgorde. Iedereen binnen de groep vervult zijn eigen rol en samen vormen we een ijzersterk team. Wedstrijdjes onderwater zwemmen, surf probeersels in zee (en dan je bikinibroekje verliezen), nachtelijke skinny dippin’ sessies (tot groot genoegen van onze buurman op de eerste etage – you perverseling you), karaoke sessies in de plaatselijke pub (huilen van het lachen, wij althans de rest vond het verschrikkelijk), clubben in de haven van Alicante (één sigaret, twintig vuur, dat idee) en in het holst van de nacht stiekem achter strandhuisjes plassen (was ik niet hoor mama). Mijn kaken doen nog pijn van het lachen.
Deze foto’s nam vriendin S. op locatie. Ik draag mijn nieuwste aanwinst. Een jurkje van Chloé dat ik onlangs scoorde in een designerwinkel, in East Londen, vol vintage parels. Wat was ik er blij mee. Totdat vriendin D. me bedenkelijk aankeek en zei: “Noukie ik vind je jurkje zo mooi, maar het lijkt een beetje op een badjas. Wacht even, ik ben zo terug.” Niet veel later kwam D. de kamer binnen en proestten we het allemaal uit van het lachen. Toegegeven: ze heeft wel een beetje gelijk (zie foto.) Je beste vriendinnen zijn degenen die je met beide benen op de grond houden. En daarom zeg ik met heel mijn hart: lieve meiden, I love you!

 

Voor Spaanse Instagram-kiekjes verwijs ik je vriendelijk door naar @anoukyve

 

Ik draag:

Jurk/ Chloe

Tasje/ gekocht op Mykonos

Sandalen/ Greek Sandals

Laatste nieuws

Zie ook